Skip to content

Paint Protection Film

Onzichtbare, transparante beschermfolie

Finesse Cardetailing is dr. of detailing en biedt alle autodetailing aan onder één dak. Wij werken zeer nauwkeurig met de beste producten op de markt. Neem contact met ons op zodat wij uw wensen uitgebreid met u kunnen bespreken en u een prijs op maat kunnen geven.

Contact opnemen

Paint protection film is een onzichtbare, transparante beschermfolie. De folie is ontwikkeld om ultieme bescherming te bieden tegen natuurlijke omstandigheden, steenslag en krassen. Met Paint protection film brengen we de folie aan op de auto. Dit kan een gewone folie zijn of een zelfhelende folie. De auto kan geheel voorzien worden van een folielaag, maar er kan ook gekozen worden om dit slechts op bepaalde delen van de auto aan te brengen. Denk aan bijvoorbeeld de motorkap, de voorbumper en zijspiegels. Door de folie blijft het lakoppervlak als nieuw.

Paint protection film combineren met een glascoating behandeling

Na afloop van het aanbrengen van de paint protection film is het mogelijk om de folie te voorzien van een glascoating. Dit zorgt er voor dat de beschermfolie alle eigenschappen van een glascoating krijgt. De lak wordt hierdoor extra goed beschermd en een water- en vuilafstotende werking krijgt.

De Paint Protection film beschermt tegen:

Steenslag

Krassen

Inbranden van vogelpoep en insecten

Zuren, zouten en oliën

Maak direct een afspraak

Contact opnemen

Ons werk: Paint Protection Film

Ons werk
Paint protection film op auto
Paint protection film
Paint protection film
Ceramic coated audi achterkant
Direct contact

Ons advies

Ceramic coated Porsche
Ons advies

Afspraak maken